Класни инициативи, екскурзии

Децата от 2. 'а' клас бяха на екскурзия до гр. Варна, за да посетят Делфинариума, Зоопарка и Аквариума в Морската градина и най-вече да пътуват и се забавляват заедно! Като се кликне върху снимката по-долу, може да се разгледа фото албума със снимки от екскурзията.

Фотограф: г-жа Иванова

На шествие по случай 24 май - Денят на българската просвета и култура

С благодарност към съпричастните родители!

Да се кликне върху снимката по-долу за преглед на фотоалбума!  


Екскурзия до Бегликташ

        Първата еднодневна екскурзия на нашия клас, проведена на 25 април, 2018 г. до тракийското светилище, което е обект на културен туризъм. Маршрут: Бургас, река Ропотамо, пешеходен преход до Бегликташ, Созопол, Бургас. Чудесно време за поход, игри и вълнуващи преживявания.

       За да се разгледа фотоалбума в Google галерията, да се кликне върху снимката по-долу. Снимките могат да бъдат запазени на Вашия компютър.

Коледен базар

               За осма поредна година в ОУ "Свети княз Борис І" - град Бургас, със съдействието на Училищното настоятелство, се проведе Коледен благотворителен базар. Инициативата и тази година беше за деца и ученици от училището, които имат нужда от подкрепа. С благодарност към всички родители на децата от I "а" клас, които приеха инициативата, за да бъдат зарадвани детските сърца.

(Да се кликне върху снимките, за да бъдат разгледани в пълен формат)

В час по физическо възпитание и спорт 1. "а" клас с червени тениски 

    По инициатива на родителския екип и кл. ръководител г-жа Иванова, децата от нашия клас спортуват с тениски за час по ФВС в един цвят - червен, надписано име и гербa на училище "Св. княз Борис I", гр. Бургас. С благодарност към родителите за бързата организация!