Тържества, Уроци

Годишен урок на 2"а" клас

9 май - Ден на самоуправлението в училище

Александра Николова и Петко бяха нашите учители в този ден в час по Четене и Математика. Часовете преминаха много интересно, защото г-ца Николова и г-н Петков приеха много отговорно задачите си и представиха интересно уроците. Благодарим им за участието!

Етикет и естетика на масата, златни правила по време на хранене

На 19.04.2019 г. учениците от 2 "а" клас с кл. ръководител Елисавета Иванова проведоха практическо занятие под мотото: "Етикет и естетика на масата - златни правила по време на хранене". С тази инициатива бе отбелязана седмицата на здравословното хранене, като част от програмата на Община Бургас за здравословно хранене и физическа активност на децата и учениците. Пред родители и учители второкласниците демонстрираха знания и умения за естетично аранжиране на масата за хранене, според изискванията на етикета. Госпожа Иванова запозна своите ученици с приетите правила за културно поведение и обноски по време на хранене. Информация за професията на сервитьора също беше част от беседата, затова няколко деца пожелаха да сервират на съучениците си подносите с почерпка. Децата подредиха своите прибори, съдове и салфетки според правилата и се почерпиха с вкусни и естетично приготвени от родителите сандвичи. За проявената активност и особен интерес към събитието децата бяха наградени със спортни пособия. Познаването на етикета и златните правила на поведение при хранене ще помогне на малките ученици да придобият самочувствие и увереност при участие в ежедневни или официални поводи край масата.

(За да се видят снимките в по-голям формат, трябва да се кликне върху тях)

ГОДИШЕН УРОК , 1 ЮНИ, 2018 г.

Да се кликне върху снимката по-долу, за да се разгледа фотоалбума:

"В Царството на буквите" - март, 2018 г.

Тържество на децата от Първи "а" клас, за да споделят с родители и гости, че вече са грамотни и могат да четат да пишат!

За да се разгледа фотоалбума в Google галерията, да се кликне върху снимката по-долу. Снимките могат да бъдат запазени на Вашия компютър.

8 март - Дена на мама и ... учителката :)

Коледно тържество в I "а" клас

На 18 декември 2017 г. с песни, стихове, презентации, украса, подаръци и настроение поставихме началото на Коледните празници'2017. Благодарим на родителите, че бяха наши гости! 

За да се разгледа фотоалбума в Google галерията, да се кликне върху снимката по-долу. Снимките  могат да бъдат запазени на Вашия компютър. 

15 септември 2017 г. - Първият учебен ден на децата от I "a" клас

За да се разгледа фотоалбума в Google галерията, да се кликне върху снимката по-долу. Снимките могат да бъдат запазени на Вашия компютър.